Vuodenvaihteen mietteitä

Paljon on tapahtunut kevään jälkeen, jolloin viimeksi kirjoittelin. Odotettu kesä tuli, kesäloma vietettiin Suomea autolla kierrellen, Virossa reissaten ja kotona nautiskellen. 

Puutarhan sato ei ollut täysin odotusten mukainen, koska säät olivat, no mitä ne nyt olivat. Chilit ja tomaatit olisivat vaatineet kunnon kasvihuoneen menestyäkseen. Yrtit ja kesäkurpitsa sen sijaan viihtyivät takapihallamme, ja niiden tuotoksista päästiin nauttimaan ihan mukavasti. Puuttuvan lämmön johdosta into puutarhan hoitoon kuitenkin hieman lopahti loppukesästä, jolloin puutarha olisi varmasti vaatinut eniten huomiota. No, ensi kesänä sitten uusi yritys, toivottavasti sää on suotuisampi kun menneenä kesänä.

Suurin pieni mullistus, joka ilmoitti tulostaan elämäämme vuonna 2015 on kuitenkin vielä masussani kasvava vauva! Loppumetreillä ollaan odotuksen suhteen, laskettuun aikaan on reilu kolme viikkoa. Vaikka viimeksi neuvolassa käydessä lääkäri totesi, ettei merkkejä synnytyksen käynnistymisestä ennen laskettua aikaa ole, uskon sen kuitenkin koittavan ennemmin kuin myöhemmin! Saa nähdä, kumpi voittaa ennustuksellaan, moderni lääketiede vai intuitioni. Koittaa synnytys milloin hyvänsä, odotamme sitä jo jännityksellä, joskin rauhallisin mielin. 

Vuosi 2016 tullee siis eroamaan hyvin paljon vuodesta 2015 ja kaikista sitä edeltävistä. Ajatuksena onkin kirjailla blogiin muistiin tuntemuksia elämän ehkäpä suurimman muutoksen tullessa elämäämme. Tästä se lähtee!

Kaisa

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s