Neljä viikkoa

Pikku neiti on jo neljän viikon ikäinen! Minulta on kysytty usein, että onko tyttö kasvanut paljon. Olen vastannut, ettei kasvua tai painonnousua ole huomannut oikeastaan kuin beben vaatteiden väljyyden vähentymisestä. Tänään neuvolassa tehty mittaus ja punnitus kuitenkin todisti kehitystä tapahtuneen; neidin paino on noussut reilun 400 grammaa sairaalasta kotiutumisen jälkeen ja pituuttakin on tullut melkein neljä senttiä!

Kaksi viimeistä yötä on mennyt hienosti. Neiti on tosiaan osoittautunut iltakukkujaksi, ja nukahtaminen illalla on ollut hieman haasteellista. Unen lahjat on neiti kuitenkin perinyt äidiltään (ainakin mieheni mukaan), sillä nukahdettuaan neiti nukkuu helposti viisi, jopa kuusikin, tuntia putkeen. Ja sehän kelpaa vanhemmille!

Pitkien yöunien lisäksi iloa tuo puhdas, siivottu koti ja se, että tänään on perjantai, mikä tarkoittaa viikonlopun alkua. Saadaan olla koko perhe yhdessä seuraavat kaksi päivää. Lisäksi mies lupasi viedä minut tänään syömään ihan kahdestaan. Pikkuneiti menee siksi aikaa hoitoon mummon ja ukin luokse. 

– Kaisa

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s